Dave van Gulik – Table Magic

Dave van Gulik – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Laat je gasten mee genieten van enerverend en hilarisch leuke table-magic van Dave van Gulik.
Goochelaar Dave van Gulik zorgt voor hilarisch leuke momenten tijdens zijn tafelgoochelen. Privéfeest of een zakelijke bijeenkomst? Dave van Gulik past bij ieder publiek. Bij table-magic mengt hij zich tussen je gasten en met de close-up-trucs die hij daarbij vertoont zal veel stof doen opwaaien en zullen de gasten geen gebrek hebben aan gespreksstof. Hoe hij het dat doe, dat blijft een mysterie. Dat hij het goed doe, dat heeft hij inmiddels wel bewezen bij de vele opdrachtgevers die zijn carrière inmiddels telt. De combinatie van snelle vingers en open persoonlijkheid zorgen voor een unieke presentatie waar je zeker hoge ogen mee zult scoren bij jouw gasten.

Goochelaar Dave van Gulik is dé magische entertainer die van ieder feest een succes maakt.
Als gastheer bij binnenkomst van de gasten of als tafelgoochelaar om goocheltrucs van heel dichtbij te laten zien. Dave zorgt voor bijzondere momenten tijdens trouwdagen, verjaardagen, jubilea, gala’s, bedrijfsfeesten, borrels, beurzen en festivals. Zijn table-magic is geschikt voor iedere locatie, tijdens elk evenement.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Dave van Gulik – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 600,-
elk volgend uur € 150,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact