Clownpiet Watzegu

Clownpiet Watzegu boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op de foto voor een vergroting)

Clownpiet Watzegu komt voordat Sinterklaas op het feest komt om aan de kinderen laten zien dat ze echt kan toveren! Zo kan ze pepernoten tevoorschijn toveren, kleurplaten magische inkleuren voor Sinterklaas en nog veel meer! Ze heeft de hulp nodog van de kinderen om alles tot een goed einde te brengen.

Deze show duurt 45 minuten. In de show gaat de Clownpiet niet alleen met de kinderen goochelen, ook gaan ze samen een hele leuke dans doen! Zo bereidt ze de kinderen perfect voor op de komst van Sinterklaas.

Deze show bevat veel interactie, goochelen, dansen en strooigoed!

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Clownpiet Watzegu bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 50 minuten € 575,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm vanaf Veldhoven

Opmerking

1 artiest
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact