Cartoonfabriek

Cartoonfabriek boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

2 tekenaars voor een scherpe prijs!

Sneltekenaar Radboud en assistent maken in teamverband in razend tempo heel aansprekende portretjes. Elke 2 minuten rolt er een tekening van de lopende band. Digitaal, of… op een bierviltje!

Digitaal.
Beide tekenaars hebben elk een digitaal tekentablet waarop we werken. De eerste sneltekenaar tekent de lijnen, drukt op de knop en de cartoon verschijnt bij de tweede tekenaar op het scherm die er kleur en details aan toevoegt. We nemen we een groot scherm voor je mee zodat je publiek alles live kan volgen. De cartoon is digitaal. Je kunt hem op verschillende manieren ontvangen.
We passen desgewenst stijl en achtergrond aan aan jouw sfeer of bedrijf. Ook kunnen de gezichten op een voorgetekend lijfje (template) gezet worden. Op een groot scherm dat achter ons staat kun je beide tekeningen live volgen.

Iedereen samen op een tekening.
Op een avond kan De Cartoonfabriek het hele feest samen op 1 cartoon zetten. Op 2 IPads wordt in 4 of 5 uur tijd iedereen op de bruiloft of verjaardag samen afgebeeld.

Bierviltjes
De cartoonfabriek met bierviltjes. Met markers, pen en ecoline tekenen we goed gelijkende cartoontjes in kleur. Met ieder een eigen ezeltje staan we naast elkaar te tekenen. De ene sneltekenaar tekent lijnen. Het model stapt naar de volgende assistent artiest die daar het viltje met markers en ecoline inkleurt. Een superleuk resultaat.

Cartoonfabriek - TopActs.nl - 2   Cartoonfabriek - TopActs.nl - 5   Cartoonfabriek - TopActs.nl - 6   Cartoonfabriek - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Cartoonfabriek bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<

Tijdsduur en prijs

bierviltjes
2 uur: € 755,-
3 uur: € 880,-
4 uur: € 1.005,-
5 uur: € 1.130,-
A

Reiskosten

€ 0,30 pkm v.v. vanaf Utrecht

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact