Brandweerman Sam – Event

Brandweerman Sam – Event boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Wanneer Brandweerman Sam even geen brandjes te blussen heeft, komt hij graag met de kinderen kleuren en knutselen! Dat kan gezellig tijdens ons Brandweerman Sam evenement! Wij zorgen dat de kinderen en hun ouders meer dan genoeg te doen hebben. Wat denk je van een stoere Brandweerman Sam kleurplaat inkleuren? Of lekker de handjes uit de mouwen halen en aan de slag gaan met een van de knutselplaten! Uiteraard kan iedereen hun favoriete held ontmoeten voor een meet & greet, Brandweerman Sam neemt dan alle tijd om met iedereen op de foto te gaan, high fives en knuffels uit te delen!

Dit event duurt 4 uur, wij zorgen zoals altijd voor vrolijke begeleiders en Brandweerman Sam komt 4 x 30 minuten langs voor een meet & greet. Wij zetten de eventlocatie op en zorgen voor bankjes zodat iedereen kan zitten tijdens het kleuren en knutselen. Brandweerman Sam krijgt ook een mooie fotolocatie met banner zodat iedereen het fotomoment op de mooiste manier kan vastleggen! Meer weten? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Ook interessant:
Meet & greet Brandweerman Sam
Brandweerman Sam ‘Welkom in Piekepolder’

Brandweerman Sam Event - TopActs.nl - 2   Brandweerman Sam Event - TopActs.nl - 3   Brandweerman Sam Event - TopActs.nl - 4   Brandweerman Sam Event - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Brandweerman Sam – Event bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<
>>> meer Meet & greets <<<

Tijdsduur en prijs

4 uur waarvan 4x 30 minuten Meet&Greet: € 1.995,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

– Mooi Brandweerman Sam eventlocatie wordt opgebouwd
– Kleuren en knutselen onder begeleiding
– 4 x 30 min. meet & greet met Brandweerman Sam bij fotobanner
– Evenement duurt standaard 4 uur maar kan worden uitgebreid
Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.
Indien van toepassing na goedkeuring licentiehouder

Optie/Boeking Contact