Beveiligingsagent ‘Mobiele Snor’

Beveiligingsagent ‘Mobiele Snor’ boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Het videofragment hierboven al even bekeken voor een sfeerimpressie?)

Je komt Bram tegen bij de entree, als parkeerwachter op de parkeerplaats of binnen waar het feest, party, receptie of evenement plaatsvindt. Mobiel rijdt hij dan op zijn electrische scooter rond. Gastvrij, vriendelijk en vrolijk. Kan met veel woorden weinig zeggen. Is goed met mensen en kan snel inschatten wie hij voor zich heeft. Mensenkenner. Maakt met iedereen contact, vraagt dóór en wil altijd het naadje van de kous weten. Drukt nooit zijn snor, want hij wil overal bij zijn en niks missen. Soms wordt deze beveiliger wel eens ‘Bromsnor’ genoemd.

Beveiligingsagent die reageert op alles wat beweegt. En niet beweegt. Hij zegt: “Ik zie altijd heel veel niet. Het probleem is: ik ben altijd ergens niet, en dat op meerdere plaatsen. Maar waar ik ben, ben ik.” Veiligheid voor alles. Hij houdt een oogje in het zeil. “Ik ben je oren en jouw ogen. En als het moet je handen en je voeten.” Alles doet hij om het jou naar de zin te maken.

beveiligingsagent Mobiele Snor - TopActs.nl - 2      beveiligingsagent Mobiele Snor - TopActs.nl - 4   beveiligingsagent Mobiele Snor - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Beveiligingsagent ‘Mobiele Snor’ bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Typetjes <<<

Tijdsduur en prijs

maximaal 4 uur
€ 675,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact