Bertus & Jaapie

Bertus & Jaapie – Magisch muziekfeest boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Bertus & Jaapie zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de bekendste kinderartiesten. Het leukste kinderduo van Nederland komt ook graag naar jouw evenement! Samen met de kinderen maken zij er één groot magisch feest van. Het programma van duurt 30 minuten. In de show beleven zij een spannend avontuur. Uiteraard zal er ook veel gelachen en gezongen worden. Het duo is bekend van o.a. Nijmeegse Vierdaagse, rijnweek Rhenen, Attractiepark Toverland en verschillende theatertours.

Bertus
Bertus is twee jaar ouder dan Jaapie. Hij is zoals hij zelf zegt de slimste van de twee. Bertus probeert alles zo goed mogelijk te doen. Helaas komt hij echter door de onhandigheid van Jaapie vaak in de problemen. Zijn lievelingskleur is paars en dat zie je duidelijk in zijn kleding. Hij is ook gek op toveren in de toverkamer. Dit is ook de plek waar hij de nieuwste toverspreuken bedenkt.

Jaapie
Jaapie is twee jaar jonger dan Bertus. Hij is de speels, naïeve sprint in ’t veld. Jaapie houdt van op avontuur gaan en grapjes maken. Dit werkt Bertus vaak op zijn zenuwen. Wanneer Bertus zich niet jovel voelt weet Jaapie hem altijd op te vrolijken met een liedje. Groen is de kleur van Jaapie. Dat zie je duidelijk aan zijn kleding. Hij is dol op het eten van toverpannekoeken en het drinken van groene wonderlimonade.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Bertus & Jaapie bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 30-45 minuten + 20 minuten meet&greet € 995,-

Reiskosten

€ 0,19 pkm vanaf ‘s-Hertogenbosch

Opmerking

begeleiding: 2 artiesten + 1 technicus
geluid: inclusief tot 500 personen

Optie/Boeking Contact