Bart de ballonartiest

Bart de ballonartiest boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Een ballonartiest huren voor een kinderfeestje, open dag, als rondlopend entertainment in een winkelcentrum of over uw braderie? Bart is een ballonartiest bij uitstek waarbij uw wensen volledig voorop staan. Bart is te huren als ballonnenclown, in uw eigen bedrijfskleding of gewoon in stijl van uw evenement. Overal waar Bart verschijnt verschijnen kleurrijke balloncreaties voor jong en oud!

Ballonartiest huren, ook voor promotie geschikt
Een ballonfiguur krijgen van een ballonartiest is erg leuk en daarbij ook een goede promotie act. Als de ballonartiest met ballonnen eenmaal binnen is verschijnen er overal kleurrijke ballonfiguren. De veel gestelde vraag luidt dan al snel “hé, waar heb je die vandaag”? Bij de ballonfiguren kunnen altijd flyers en andere promotiematerialen meegegeven worden. Kortom een ballonartiest huren is leuk, kleurrijk en daarbij ook een leuke promotie act! Ook in thema kan Bart prachtige ballonfiguren maken, al uw wensen staan volledig centraal.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Bart de ballonartiest bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Ballonnenshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 300,-
2x 60 minuten € 350,-
3x 60 minuten € 400,-
4x 60 minuten € 450,-
5x 60 minuten € 500,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Deurne

Opmerking

betreft geen show maar entertainment waarbij kinderen kunnen komen en gaan
begeleiding: 1 persoon
doelgroep: Alle leeftijden
pauze: in overleg

Optie/Boeking Contact