Balloon Costumes

Balloon Costumes boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Stap binnen in een wereld vol kleur en vrolijkheid, waar ballonnen tot leven komen in de meest bijzondere vormen en karakters. Onze ballonkostuums zijn niet alleen een lust voor het oog, maar brengen ook een sprankje magie naar elk evenement.

Maak kennis met Bollie de Ballonnenbeer, onze charmante en knuffelbare mascotte. Bollie brengt een glimlach op elk gezicht, jong en oud, met zijn kleurrijke en speelse verschijning. Hij is altijd in voor een knuffel en een foto, en zorgt voor onvergetelijke momenten op feestjes en festivals.

Dan is er de majestueuze Paradijsvogel op Stelten. Deze prachtige creatie torent hoog boven het publiek uit en betovert iedereen met zijn sierlijke bewegingen en schitterende verenkleed van ballonnen. De Paradijsvogel voegt een vleugje elegantie en spektakel toe aan elke gelegenheid en maakt van elk evenement een onvergetelijke ervaring.

En laten we de schattige gnoompjes niet vergeten! Deze kleine, ondeugende ballonwezentjes brengen een speelse en vrolijke sfeer met zich mee. Ze huppelen en dartelen rond en zorgen voor een hoop lol en vermaak. De gnoompjes zijn ook ideaal voor Kerst en andere evenementen.

Boek deze ballonnen en ontdek de wonderen van onze ballon kostuums en laat je meevoeren in een wereld van verbeelding en plezier. Wij brengen de magie naar jouw evenement en zorgen voor onvergetelijke herinneringen!

Balloon Costumes - TopActs.nl - 2   Balloon Costumes - TopActs.nl - 4   Balloon Costumes - TopActs.nl - 5  Balloon Costumes - TopActs.nl - 6a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Balloon Costumes bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

Bollie de Ballonnenbeer
4x 30 minuten: € 945,-

Paradijsvogel
3x 30 minuten: € 800,-

Gnoom
4x 30 minuten: € 545,-
Elke Gnoom extra: € 395,-

(tijden binnen maximaal 4 aaneengesloten uren)

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Nieuwegein

Opmerking

1, 2 of  3 artiesten

Optie/Boeking Contact