Aurafotografie (Marloes)

Aurafotografie (Marloes) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Bedrijfsuitje

Een schitterend uitje voor uw bedrijf. Spreek af op een goede locatie, of laat deze voor u organiseren. Hier gaat u aan de slag met de persoonlijke foto’s van de deelnemers. Het is een zeer doeltreffende methode om goede sfeer en diepgaande gesprekken op gang te brengen. Nooit kwam u als team zo snel tot de essentie.

Entertainment

Nodig ‘het AURA TEAM’ uit in uw organisatie of op uw persoonlijk feest. Succes verzekerd!

Netwerken

Nooit zo leuk genetwerkt als met het toepassen van de aura foto camera in de ruimte.
“De kleuren en beknopte uitleg geven direct aanleiding om iemand iets te vragen over zijn of haar motivatie en/of kwaliteiten. Je kunt a.h.w. ‘de koetjes en kalfjes’ overslaan en hiermee direct andere interessante onderwerpen aansnijden.”
Zoek je een sparringpartner als gelijke, of juist liever een tegenpool? Erg boeiend!

Als ‘extra’ verrassing

Heeft u zelf een activiteit georganiseerd, maar wilt u dit aandacht geven door iets verrassends en attractiefs. Nodig ons dan uit om uw mensen voor u te fotograferen. Neem contact op om de mogelijkheden voor u situatie te bespreken. Maak kennis met de verrassende inbreng van onze Aura Foto’s!

Mensen staan in rijen voor uw stand met aurafotografie. Het heeft een grote aantrekkingskracht en geeft mensen direct een interessante ingang voor een nieuw gesprek of ontmoeting. De foto’s gaan met uitleg mee naar huis.

Deze act bestaat uit twee personen (een aurafotografe en een aura-hostess voor de persoonlijke uitleg van de foto’s) en wordt uitgevoerd vanuit een zwart tentje met leuke aankleding. Benodigd: 4 stoelen en een kleine tafel voor in de tent en eventueel een statafel voor buiten de tent.

Aurafotografie (Marloes) - TopActs.nl - 2   Aurafotografie (Marloes) - TopActs.nl - 3

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Aurafotografie (Marloes) bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 2 personen

1 op 1 entertainment
benodigde ruimte afhankelijk van decorkeuze (minimaal 2×2 meter)
Benodigde materialen:
4 stoelen
tafeltje voor in de tent
Eventueel een statafel voor buiten de tent

Optie/Boeking Contact