Alfredo Lorenzo

Alfredo Lorenzo boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Alfredo Lorenzo mag zich officieel Nederlands Juniorenkampioen 2015 noemen in de categorie toneelgoochelen.

Alfredo Lorenzo komt zowel van moeders kant Margo Ronell, als van vaders kant Patrick Beautour uit een bekende internationale artiestenfamilie. Van moeders kant de Ronell familie en vaders kant de Beautour familie uit Frankrijk, waarvan de artiestengeneraties terug gaat tot de tijd van Napoleon.

Alle ooms en tantes opa’s en oma’s neven en nichten werkte en werken wereldwijd met circus en variétéacts. Zijn opa was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour die ook de standin was van tarzan, als tarzan met roofdieren in beeld moest komen. Afredo Beautour is onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Alfredo Lorenzo is 2e Nederlands kampioen goochelen voor junioren 2014 geworden, en 3e bij de open kampioenschappen van Vlaanderen 2014 internationaal bekroond. Alfredo’s droom is om op te treden in het bekende franse programma cabaret du monde, en net als zijn hele familie met zijn acts over heel de wereld op te treden.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd presenteert Alfredo Lorenzo al met verve een fantastische magic act met manipulatie en zweven. Als 2e act presenteert Alfredo lorenzo als enige in Nederland een goochel bloemenshow, waarbij in een paar minuten tijd uit het niets de hele bühne vol met de mooiste goochelbloemen voor wordt getoverd.

Alfredo Lorenzo presenteert de grootste goochel bloemenshow van Nederland. Alfredo Lorenzo’s magic acts zijn geschikt als gastoptredens in showprogramma’s en kinderprogramma’s.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Alfredo Lorenzo bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur in overleg en afhankelijk van het programma
vanaf € 750,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Begeleiding: 1 persoon
Geluid: Inclusief tot 250 personen
Decor: Inclusief

Optie/Boeking Contact